Prova på-klättring

Kom och klättra i Söderåsens vackra skogar! Här har klipporna formats under 400 miljoner år och och bjuder på naturupplevelser bortom det vanliga. På en prova på-klättring kommer du att klättra flera turer anpassade efter din nivå. Vi kommer prata om säkerhet, hur det faktiskt går till och gå igenom grundläggande teknik för att du ska få ut så mycket som möjligt av upplevelsen.

Känslan är viktigast! Klippklättring handlar om upplevelse - inte prestation. Vi gillar att klättra med såväl nyfikna nybörjare som mer avancerade deltagaren som vill ut på riktig sten under säkra förhållanden. Givetvis är våra instruktörer utbildade klätterledare enligt Svenska klätterförbundets norm, tror stenhårt på målgruppsanpassning och värnar om naturen vi rör oss i.

Bokning

Kompisgäng eller hela familjen? Möhippa, svensexa, familj, kompisar eller kanske företagsevent? Boka er egen klätterdag och anpassa den efter era önskemål.

Priser från 500 kr /person.

Detta ingår

Klätterledare utbildade enligt Svenska klätterförbundets norm

Utrustning (klättersele, hjälm och skor)

Flera klätterturer i olika svårighetsgrader med rep

Säkerhetsgenomgång och kommandon

Grundläggande utrustningskunskap

Genomgång av grundläggande klätterteknik

Du står själv för

Transport till och från parkeringen

Mat och fika till dig själv

Kläder efter väder

Har du egen utrustning såsom klätterskor eller sele uppmuntrar vi dig att ta med dina egna grejer. Annars har vi, med framförhållning, utrustning du kan låna!